Samenwerking

Van der Wal Persluchttechniek is constant bezig met het verbeteren van de te leveren diensten en producten en zoekt hierbij naar de beste partners in het land.

Amero Compressoren

Amero Compressoren is vanaf de 1e ontwikkeling nauw betrokken bij de totstandkoming van Van der Wal Persluchttechniek. Amero Compressoren is een bedrijf welke gevestigd is in Badhoevedorp en vanaf 1937 bedienen ze klanten in geheel Nederland in hun persluchtbehoefte. Om de Noordelijke provincies nóg beter te kunnen voorzien is gekeken naar een professionele partner in Noord-Nederland. De know-how en expertise van Amero Compressoren is direct inzetbaar. Vaak wordt samen opgetrokken om de opdrachtgever nog beter te kunnen voorzien van informatie en oplossingen voor uw organisatie.

Interflon

Interflon is wereldwijd actief op het gebied van het verlagen van onderhoudskosten en energieverbruik met behulp van smeermiddelen die de wrijving sterker verlagen dan gewone petrochemische smeerstoffen. Hierdoor heeft Interflon een grootschalige en diepgaande specialisatie op het gebied van smering en is in staat onderhoudskosten te verlagen, energiebesparingen te realiseren en oplossing te bieden voor vrijwel alle smeertechnische vraagstukken in vrijwel elke sector van de industrie.

Om hun klanten nog beter te kunnen adviseren betreffende de specifieke pneumatische vraagstukken binnen de organisatie en zodoende het optimaliseren van de persluchtinstallatie is per 5 november 2010 een samenwerking aangegaan tussen Interflon Holland B.V. en Van der Wal Persluchttechniek.

Lees hier het persbericht